Pitbull med vilje

I over 20 år kæmpede Jan Heintze for sejre på fodboldbanen i Holland og Tyskland. I dag er de glidende tacklinger byttet ud med byggeri af erhvervsejendomme til mange millioner kroner - en profession hvor manden med fighter-instinktet stadig bruger sine pitbull-evner til at få tingene på sin måde.

GENERELT

På et kontor i Holland sidder fem mennesker. De er alle en del af det samme byggeprojekt, men noget er gået galt, allerede inden byggeriet er kommet i gang. Den ene af de fem tilstedeværende er Jan Heintze. Han står for byggeriets finansiering og er flankeret af sin hollandske samarbejdspartner. Den tredje i rummet ejer det byggefirma, som skal stå for selve opførelsen af projektet, og han er uenig med Jan Heintze om prisen på arbejdet. Helt nøjagtigt mener byggefirmaets ejer, at han skal have 425.000 euro mere, end de to med pengepungen mener er rimeligt.

For at få tvisten afgjort har parterne hyret et eksternt konsulentfirma. Det er her, den fjerde og femte mand i rummet kommer ind i billedet, for det er disse to konsulenter, som har udregnet, hvad arbejdet reelt bør koste ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Cxense Display