Parforholdets økonomiske kampplads

STORT TEMA: DINE, MINE OG VORES PENGE. Fællesøkonomien er under forandring. Modellen med én kollektiv pengekasse, der samler hele husholdningen i et økonomisk kludetæppe, er ikke længere den foretrukne. Men de nye økonomiske fællesskaber kræver langt mere planlægning og evne til at enes om økonomien.

GENERELT

Første gang du ser din udkårne i øjnene, kunne dine tanker sikkert ikke være længere væk fra din partners pensionsordning eller interesse for at lægge budget. I Danmark er økonomi nemlig ikke vigtigste parameter for, om vi vil danne par med nogen.

Alligevel er der mange, der skeler til en potentiel partners økonomiske dispositioner, inden de vælger at bygge rede sammen. Store gældsposter, løbske forbrugslån og andre dårlige pengevaner kan skræmme en mulig mage på flugt ... Se 6 økonomiske arketyper - Hvilken type er du? ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display