Om Penge.dk

Penge.dk har daglige nyheder og analyser om alle emner, der vedrører din privatøkonomi.

GENERELT

På Penge.dk finder du værktøjer og information, der gør det nemmere at træffe de rigtige og mest profitable privatøkonomiske valg, uanset om det handler om investering, bolig, pension, forsikringer, bank, bil eller skat.

Penge.dk er 100 % uafhængige af erhvervsøkonomiske og partipolitiske interesser, og vi tager altid udgangspunkt i forbrugernes og de private investorers interesser.

Vores mål er at hjælpe brugerne til en bedre privatøkonomi. I samarbejde med bladets privatøkonomiske eksperter, eksterne samarbejdspartnere mv. opdateres sitet dagligt med de informationer, du har brug for – uanset om du er øvet investor eller bare skal have et par tips til, hvordan du vælger den rigtige forsikring eller får mere bil for pengene.

PENGE.DK FINDER DU BL.A.:

Privatøkonomiske guides

Med Penge.dk’s guides kan du lære de grundlæggende principper og begreber om alt fra køb af aktier og investeringsstrategi til forvaltning af din pension eller køb af bolig.
Se alle vores guides

Værktøj og beregnere

Prøv vores mange interaktive services og beregnere. Regn fx ud hvilken kommune der er billigst for dig at bo i eller få svar på, hvor mange kvadratmeter du har råd til landet over. Eller sammenlign benzinpriser eller bankernes priser på ind- og udlån.
Værktøj & Beregnere

Omfattende kursinformation

Tjek de aktuelle kurser på penge.dk. Vi har omfattende kursinformation om aktier og investeringsforeninger. Tjek også vores Top & Flop-lister.
Alt om aktier
Alt om investeringsforeninger

Nyheder

Vi bringer hver dag alle de nyheder, der har betydning for din økonomi.
Læs nyhederne

Artikler, råd og finter

På Penge.dk finder du et udpluk af de bedste artikler, råd og finter fra bladet Penge & Privatøkonomi.

Ekspert-svar

Penge & Privatøkonomis ekspertpanel svarer i hvert nummer af bladet på en række nye spørgsmål om investering, skat, boligøkonomi, pension, forsikring, jura og karriere. Her på sitet kan du læse et udpluk af de bedste – og stille eksperterne nye spørgsmål.
Ekspertpanelet

Ordbog

Støder du på begreber, du ikke kender eller forstår? Så tjek vores ordbog. Her forklarer vi de vigtigste privatøkonomiske begreber.
Ordbogen

Penge.dk-redaktionen

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display