Netsvindel - beskyt dig mod misbrug

Mens flere af dine betalinger rykker på nettet, følger de kriminelle med. Mobiltelefoner og tablets er deres næste jagtmarker. Bliv guidet til, hvordan du sætter en digital mur op mellem dine penge og svindlerne.

GENERELT

Dit visa-dankort er spærret på grund af mistanke om misbrug,« lød det i en sms fra Danske Bank, der plingede ind på Jackie Bertelsens telefon. Jackie Bertelsen, der ejer design- og indretningsvirksomheden Jackie-B, tjekkede sin firmakonto. Der var trukket 114,24 dollar til et udenlandsk firma, der sælger domænenavne, og dernæst 15.996 kroner til en webbutik i Hvidovre, der sælger computerudstyr – han kendte ikke noget til nogen af beløbene. Det måtte være en fejl.

»Tanken om, at jeg virkelig var blevet svindlet, slog mig ikke som en realistisk mulighed. Så det var ubehageligt at se, at pengene rent faktisk var hævet,« siger han ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Cxense Display