Millionær på vand

5-årige Allan Feldt ville være direktør, så han kunne redde sin familie ud af trange kår. Det har den nu knap 50-årige iværksætter gjort for længst. Han blev millionær på salg af vand på flaske og har nu polstret sin bankbog med så mange lag, at gavmildheden rækker længere end til dem med Feldt til efternavn.

GENERELT

Feldt Virksomhedsrådgivning stod der i øverste højre hjørne af papiret. Reklamebureauet bag havde fået 10.000 kroner for at designe et logo og trykt både det, navn og titel på papiret. Det var i almindelighed mange penge dengang i de tidligere 1980’ere og i særdeleshed en stor sum for denne kunde, som var ganske ung og studerende. Og endelig var det et overvældende spild af penge, fordi netop denne unge mand ikke havde så meget som et sekunds erfaring som erhvervsrådgiver.

Men han havde en drøm, den unge Allan Feldt, der investerede sin formue i brevpapiret. Han ville til tops i erhvervslivet og redde sin mor, stedfar og søskende ud af den økonomiske smalhals, som arbejderfamilien i Nørresundby døjede med. Brevpapiret var første skridt ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Cxense Display