Millionær på flere strenge

»Vi bliver alle sammen millionærer,« lovede John Lansners chef igen og igen, da han gik rundt mellem skrivebordene i elektronikvirksomheden Giga og glædede sig over medarbejdernes arbejde. Pludselig en dag fik han ret.

GENERELT

»Du skal ikke være bekymret for den tandlægeregning.«

Sådan sagde John Lansner, da han fra sin arbejdsplads ringede hjem til sin kone Sonja torsdag den 15. marts 2000. Sonja havde problemer med en kindtand, og en behandling ville koste 18.000 kroner. Men nu var tandlæge­regningen et mindre problem. For familien Lansner var pludselig blevet mangemillionærer.

Samme morgen var den dengang 34-årige ingeniør i sædvanligt godt humør taget til NKT-koncernes chipudviklingsselskab Giga i Skovlunde. Det var hans første job efter studier og ph.d., og han elskede det. Over rullekravesweateren havde han en habitjakke, for Gigas ledelse havde denne dag bedt medarbejderne klæde sig pænt på og rydde op på skrivebordene.

I løbet af dagen blev medarbejderne kaldt sammen i Gigas lokaler på første sal for at møde NKT’s daværende direktør Tom Knutzen og diskutere sidste års resultat ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Cxense Display