Lønkassekredit - Alm. Brand Bank billigst

Kassekreditter er en god og fleksibel kontoform, hvor du kun betaler rente af det, du reelt skylder. Men se dig for - du bør ikke have en lønkassekredit, der er større end din udbetalte løn, da renten er ganske høj. Og du bør for alt i verden undgå at betale en fast provision af dit kreditmaksimum.

GENERELT

Lønkassekreditter uden sikkerhed i boligen eller andre værdier kan ligestilles med et forbrugslån. Derfor er det en relativ dyr måde at låne penge på. Men har du ikke fast ejendom, er der ikke andre muligheder for et fleksibelt lån.

Med 6,92% har Alm. Brand Bank den laveste effektive rente før skat for en lønkassekredit uden sikkerhed.

Kassekreditter er som grundform perfekt for personer medsvingende indkomst, da kassekreditten giver mulighed for, at man kan trække lidt mere på kreditten de måneder, hvor indtægterne svigter, eller udgifterne topper.

Det er normalt, men ikke specielt klogt at have en kassekredit, som trækkes op til maksimum, dagen inden lønnen går ind. Hvis det er tilfældet, så er der ikke meget fidus i en kassekredit – så kan du næsten ligeså godt have et lån, som du så afdrager på hver måned.

Nedlæg budgetkontoen
Har du en sund privatøkonomi og et godt overblik over din daglige økonomi og kører efter et fastlagt budget, bør du ophæve din budgetkonto og flytte alle dine PBS-betalinger til kassekreditten, så du kun har én løbende konto til det hele.

Dermed opnår du, at de penge, du typisk har stående i reserve til kommende udgifter på budgetkontoen, ikke står og blomstrer til en lav rente, mens du har trukket penge på kassekreditten til høj udlånsrente.

Det er dyrt og helt unødvendigt at “låne” af sig selv på den måde. Den eneste vinder i det spil er pengeinstituttet.

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display