Løft karrieren med en MBA

En investering i en MBA koster dig 100.000-500.000 kroner. En udgift som hurtigt kan tjene sig ind i form af højere løn, et større netværk og en bedre stilling. Men se dig for, inden du går på jagt efter de tre bogstaver - der er masser af faldgruber på vejen.

GENERELT

Engelske gloser som process optimization, risk management og organizational behaviour fylder lokalet i København. De fem personer rundt om bordet sidder til daglig alle i hver deres ledende stilling i Vestas, Lego, Danfoss, Nordea og Eniro, men i dag diskuterer de potentielle optimeringsmuligheder af strategisk karakter hos vindmøllegiganten Vestas og udvikling af værdikæden hos informationstjenesten Eniro. Tommy Nielsen er en af de tilstedeværende. I september 2010 begyndte han på en tre-årig executive MBA på Henley Business School i København.

Til daglig er 38-årige Tommy Nielsen regionschef i Eniro Danmark, hvor han begyndte som salgschef i august 2010. Han har tidligere gjort karriere inden for salg i andre dele af dansk erhvervsliv, men ønsket om det store strategiske overblik fik ham til at gå i gang med en MBA på deltid sideløbende med fuldtidskarrieren ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Cxense Display