LindkedIn kan sikre dig drømmejobbet

Stadig flere stillinger bliver besat på baggrund af LinkedIn, og netværket er et uundværligt værktøj for de ambitiøse. Tjek, hvordan du karrieremæssigt får mest ud af LinkedIn.

GENERELT

Erhvervslivets Facebook. Sådan kalder flere det digitale netværk for erhvervslivet, LinkedIn. Siden sitet så dagens lys i 2003, er antallet af profiler steget eksplosivt, og selv om det ikke kan prale af samme antal brugere som Facebook, så er LinkedIn det mest anvendte netværkssite, når det gælder karriere. Antallet af profiler i Danmark har rundet 775.000 og er blevet stedet, hvor du kan netværke med folk i din branche, søge kontakt med personer, som kan bringe dig fremad i din karriere, og det er ikke mindst blevet et vigtigt redskab for headhuntere på jagt efter den helt rigtige kandidat.

LinkedIn byder på mange muligheder for at løfte karrieren, og Penge & Privatøkonomi har derfor talt med en række rekrutteringsfolk og eksperter inden for LinkedIn om, hvordan du optimerer brugen af det digitale netværk ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display