Kvinders bryster vokser til jul

En undersøgelse foretaget af Magasin viser, at 10 procent af danske kvinder fifler med størrelserne, når de ønsker sig tøj til jul.

GENERELT

Klip en hæl og hug en tå.

En del danske kvinder er ikke helt ærlige, når de angiver den ønskede størrelse på BH’en og trusserne på ønskelsedlen. Det skriver Metroxpress.

I en undersøgelse, som Magasin har lavet blandt 6.059 af sine kvindelige danske kunder, svarer 10 procent, at de skriver en større BH-størrelse på ønskesedlen, end de egentlig bruger. Det omvendte gælder trussestørrelsen, hvor en lige så stor andel skærer lidt af målene på ønskesedlen.

Det overrasker ikke sociolog Emilie Van Hauen.

“I alt for mange generationer har kvinder ikke lært, at skønhed ikke handler om rigtige mål, men derimod indre glæde ved det at være kvinde,” siger hun til Metroxpress.

“Så længe kvinder forsøger at leve op til nogle standarder, som ikke engang forbilleder som Helena Christensen kan leve op til uden en tur i Photoshop, så kommer vi nok desværre ikke så meget længere,” siger Emilie Van Hauen til Metroxpress.

Og kvinderne narrer mest sig selv, mener Jeppe Hald fra Sex og Samfund.

“Mænd ved ofte godt, hvor store deres kæresters bryster er, og hvor brede de er over røven, så i virkeligheden er det formentlig mest, fordi kvinderne selv bekymrer sig over, hvordan de ser ud,” siger Jeppe Hald til Metroxpress, og understreger, at mænd altså også bruger ret meget tid på at spekulere over, om dilleren nu også har den rigtige størrelse.

Kilde: Metroxpress

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display