Køb dig til mere tid

Det kan være en konstant udfordring at få familieliv og travl karriere til at gå op - og løsningen er måske at betale sig fra lidt af det sure arbejde i husholdningen, så der er mere tid til det sjove. Mød tre familier, der gør det på hver deres måde.

GENERELT

Jakob Plesner og hans kæreste har en fast aftale med et firma, der løbende holder haven trimmet og lige til at nyde.

Hvorfor har I havehjælp?

Vi har ikke tiden og hænderne til selv at passe haven godt nok – men kan rigtig godt lide at være i haven, når den er velplejet. Derfor er det perfekt for os at betale os fra det, og normalt bliver det gjort, mens vi er på arbejde, så haven bare står, som den skal, når vi er hjemme. Det handler om prioritering. Jeg vil hellere lege med mine to børn end bruge min tid med græsslåmaskine og hækkesaks, og vores havehjælp handler bestemt ikke om at kunne sidde en time længere på kontoret. Det handler om ekstra tid til familien. Man performer ikke godt på arbejdet, hvis familielivet med samlever og børn ikke hænger sammen ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display