Jensbys norske skipalads skal kulegraves

Asger Jensby, central figur i skandalesagen om IT Factory, får endnu en tur i vridemaskinen: Salget af hans overdådige skihytte tjekkes.

GENERELT

Den stormombruste pengemand Asger Jensby, tidligere bestyrelsesformand i Stein Baggers krakkede svindlerfirma IT Factory, kommer nu under lup.

Det drejer sig om salget af erhvervsmandens luksuriøse skihytte på 290 kvadratmeter i et mondænt skiområde i Norge, fastslår Boris Frederiksen, kuratoren i IT Factory-konkursboet og Stein Baggers tidligere selskab Agios United S.A.

En kulegravning af det grumsede salg skal fastslå, om Jensby uretmæssigt stak et millionbeløb af vejen. IT-manden er endnu ikke under direkte mistanke for at lave ulovlige penge ved et mere eller mindre fiktivt salg, men forløbet skal undersøges, konstaterer Boris Frederiksen ifølge Jyllands-Posten.

“Jeg kan jo ikke vide det. Men jeg vil gerne have vished for, om det er tilfældet, eller om det ikke er tilfældet,” forklarer han og uddyber:

“Jeg har ikke nogen konkret mistanke. Jeg kan bare se, at handlen er foretaget på et tidspunkt, da Jensby må have haft de samme økonomiske problemer, som han har i dag,” siger Boris Frederiksen til Jyllands-Posten.

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display