Jagten på billige flybilletter

Det er ferietid, og måske er de billige flybilletter allerede solgt. Men hvis du har mulighed for at tage en mellemlanding på vej til feriemålet, vanker der store besparelser.

GENERELT

‘Side 1: Jagten på billige flybilletter’

De fleste af os når aldrig at bruge de billige flybilletter, som vi læser om i annoncerne. Når det endelig er blevet ferietid, er slagtilbuddene som regel væk. Det er nemlig højsæson, alle andre vil også ud at rejse, og derfor ender de fleste af os alligevel på et dyrt rutefly til Sydens sol.

 

Men man kan faktisk ofte komme langt billigere af sted. Det kræver blot, at man mellemlander i en af de store europæiske lufthavne og rejser videre til sin feriedestination med et lavprisflyselskab. På den måde kan man i mange tilfælde spare flere tusinde kroner.


Søgemaskinerne viser ikke alle lavprisselskaberne. Derfor må du tjekke flyselskabernes egne sider.

Jagten på den billigste flybillet begynder hjemme foran computeren, hvor du booker den samlede rejse direkte på flyselskabernes hjemmeside. Du begynder med at gå på internettet og finde de billigste afgange fra Danmark til et par store europæiske lufthavne.

 

Du kan for eksempel tjekke Københavns Lufthavns hjemmeside www.cph.dk og se, hvilke flyselskaber der flyver derfra. Her vil du formentlig også opdage konkurrencedygtige flyselskaber, du ikke kendte.

 

De kendte rejse-søgemaskiner er til gengæld ikke meget værd i denne sammenhæng, da de ikke selv kan sammensætte rejserne. Desuden viser søgemaskinerne ikke alle lavprisselskaberne. Derfor må du ind på flyselskabernes egne hjemmesider og finde de bedste priser.

‘Side 2: Jagten på billige flybilletter’

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display