Hvordan føles det at ...

Vi har spurgt 8 danskere, hvordan de har oplevet ekstreme økonomiske begivenheder i deres liv. Læs mere på de næste sider.

GENERELT

 
Sådan føles det at brænde for 10.000 kroner jetfuel af i timenNiels Egelund ejer et Fouga Magister jetjagerfly fra 1959. Det er sjovt, men ikke videre økonomisk, da flyet sluger brændstof for over 150 kroner i minuttet.

Jeg tænker faktisk ikke på prisen på brændstof ... i hvert fald ikke når jeg flyver. Men det afgørende for mig er heller ikke pengene. Det afgørende for mig er, at jeg simpelthen ikke kan komme i tanke om noget, der er sjovere. Så hvis du kan finde en sjovere måde at spendere penge på, så be my guest! Det vildeste er at flyve lavt. I Danmark må vi faktisk gå helt ned til 150 meter over jorden med en hastighed på 500 kilometer i timen. Så er det sjoveste at styre zigzag ind mellem vindmøllerne. Det er som i en actionfilm, hvor du og jeg er heltene ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Cxense Display