Hurtiglån - få gratis kredit

Du kan faktisk låne penge helt gratis, hvis du vel at mærke betaler dem tilbage i løbet af cirka halvanden måned.

GENERELT

Den billigste genvej til et nemt og hurtigt lån uden at skulle i dialog med en kriseramt bankmand er at få et Visakort hos Kash. Det koster intet at oprette, og betaler du gælden ud via din netbank inden 45 dage, er der ingen rente. Bag Kash står den gigantiske svenske Ikea-koncern. Du skalselvfølgelig kreditgodkendes, men det foregår nemt og hurtigt via internettet. De kan få en rente på 0 %, hvis du vælger de rigtige kreditkort og betaler inden 45/52 dage.

En anden lige så nem mulighed er at blive medlem af FDB, det er dem med Fakta, Brugsen, Kvickly og Irma. Hent en indmeldelsesblanket i dit lokale supermarked, eller opret dig som kunde via www.fdb.dk. Det koster dog 75 kroner, men der følger flere fordele med end et gratis MasterCard medet kreditmaksimum på op til100.000 kroner. Hvis du betaler gælden på kortet inden 52 dage, er renten nul.

For begge kort gælder det, at selv hvis du skal betale renter, er kortene de billigste.

 

Forbrugerbeskyttelse
Det særlige ved at låne penge via et finansieringsselskab er, at forbrugerbeskyttelsen er bedre.

Et pengeinstitut kan nemmere ændre renten på lån og kreditter, hvis markedsforholdene ændrer sig, hvor et finansieringsselskab kun kan gøre det, hvis Nationalbanken ændrer sin rente. Der er også skrappere krav til skiltning af priser for finansieringsselskaber end for pengeinstitutter.

 

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display