Headhunter på lykkejagt

Han indrømmer, at de fleste for 15-20 år siden slog det hen som noget fluffy hippie-pjat. Men i dag bliver der lyttet, når den danske headhunter, Stephen Bruyant-Langer, plæderer for lykke som afgørende for succes og tager 150.000 kroner for at hjælpe ulykkelige topchefer.

GENERELT

Over 5.000 personer fra erhvervslivets absolutte top har kigget sig selv en ekstra gang i spejlet, rettet på slipset, tænkt på hvad de gerne vil opnå med deres karriere og derefter grebet Stephen Bruyant-Langers udstrakte hånd. 500 af dem med så stor overbevisning at de sidenhen blev placeret i et nyt direktørjob.

Folk, som spørger, får at vide, at han forandrer liv.

»Headhunter er et lidt mærkeligt ord og har nogle fordomme knyttet til sig,« siger han.

På Amaliegade med dronningen så tæt på, at hofmarskallatet ringer og beklager sig, hvis de glemmer at flage på de rette tidspunkter, holder den danske afdeling af Korn/Ferry International til. Firmaet lever af at finde de rigtige ledere til virksomheder i hele verden ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Cxense Display