Glæd dig til vores Store Guldnummer

Se her, hvad du kan glæde dig til i Penge & Privatøkonomis Store Guldnummer

GENERELT


I det kommende nummer af Penge & Privatøkonomi giver vi masser af plads til landets bedste eksperter. De kommer med guldkorn til alt fra investering og skat til pension og boligøkonomi.

Lige nu: Få en tablet og 6 numre af Penge & Privatøkonomi - inklusiv Det Store Guldnummer - for kun 499 kr. + 49. kr. i porto. Du sparer 61 %

Penge & Privatøkonomi har altid masser af tips og gode råd til din økonomi. Men i det store guldnummer får du endnu flere brugbare værktøjer og analyser, som du kan bruge, når du investerer, sparer op til pensionen eller tjekker din boligøkonomi. I guldnummeret kan du blandt andet læse om:

Investér som Asger Aamund
Se, hvor erhvervsmanden selv har investeret sine penge, hvor han tror, at biotek-aktierne er på vej hen, og hvordan han solgte for 387 millioner kroner Bavarian Nordic-aktier.

Tjen stort på konvertering
Læn dig tilbage og lad en prof overvåge dit boliglån. Så er du sikker på, at du altid rammer den mest optimale konvertering.

Forgyld din firmapension
8 af 10 danskere er tvunget til at spare op via en firmapension. Mød en af de private pensionsopsparere, der kan tjene millioner på nogle helt simple greb.

Lige nu: Få en tablet og 6 numre af Penge & Privatøkonomi - inklusiv Det Store Guldnummer - for kun 499 kr. + 49. kr. i porto. Spar 61 %

3 private i ekspertmaskinen
Få opdateret din egen viden om risiko, spredning og afkast, når en ekspert sætter sit kritiske blik på deres investeringsstrategi.

Brug den store bil-lommeregner
Skal du købe nyt, brugt eller lease? Tjek den store lommeregner, der får dig til at ligne en professionel, når du skal vælge din næste bil.

Køb aktier med upside
Sådan finder du frem til oversete børsperler, som gemmer på de største kurshop.

Sats på fødevarebranchen
Smid en del af depotet i aktier, der lukrerer på, at vi bliver flere og flere om mindre og mindre mad.

Hyr en prof til dit boligkøb
Hak store lunser af prisen og din egen tid ved at hyre en købermægler til din næste hushandel

5 aktier med solenergi
Her er de selskaber, der på den lange bane kan vinde inden for solenergi.

Sæt eksponentiel udvikling i porteføljen
Udnyt den teknologiske udvikling. Her er de brancher, hvor nye aktører erstatter de gamle - og sådan tjener du på udviklingen.


Lige nu: Få en tablet og 6 numre af Penge & Privatøkonomi - inklusiv Det Store Guldnummer - for kun 499 kr. + 49. kr. i porto. Spar 61 %


Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display