Friheden som Chef

Casper Christensen var træt af at være lønslave. Derfor skabte han Douglas Entertainment, der på tre år har fået 50 ansatte og har en tocifret millionomsætning. Nu skal det ikke være større. For så forsvinder den frihed, chefen higer efter.

GENERELT

Baren er brun. Ikke med det der bodegaagtige udtryk, hvor stamkunderne skuler gennem røgen, når der kommer nye gæster. Det her er på den engelske herreklub-måde, hvor lyden fra et tavst piano blander sig med duften af de tændte stearinlys, der står på stedets runde borde. Casper Christensen ser sig om i lokalet. Han har tydeligvis set de mange bogreoler og læderbeklædte sofaer langs væggene før.
 
»Det er et rigtig dejligt sted, men stolene i midten står alt for tæt,« siger han, mens han går hen mod et af de tændte lys i det brune mørke.
 
Han trækker en vinrød stol væk fra sit bord, og snart dunker ryglænet imod de tunge møbler ved siden af. De mange stoleben inden for få kvadratmeter gør, at baren kan få flere gæster, hvilket er godt for stedets økonomi, men ifølge Casper Christensen kan det også holde bestemte mere velhavende typer væk. Specielt forretningsfolk. De ønsker sjældent at dele deres samtaler med andre end de indviede, og Casper Christensen demonstrerer her en snert af den måde, han tænker på – i hvert fald som forretningsmand ...
 
Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display