Fordele til abonnenter på Penge & Privatøkonomi

Som abonnent på Penge & Privatøkonomi har du adgang til mere indhold på Penge.dk end andre. Se her hvad.

GENERELT


TILBUD: Se alle vores abonnementstilbud her – spar op til 65 % på et årsabonnement


 

Få Penge & Privatøkonomis skoler


Som abonnent kan du frit hente Penge & Privatøkonomis populære skoler og få eksperterne bedste råd til, hvordan du forvalter din økonomi og tjener flere penge. Skolerne er lavet af landets førende økonomiske eksperter og giver en grundig indføring i fx pension, realkreditlån, aktiehandel og investeringsstrategi.
Se de privatøkonomiske skoler

Få værdifulde aktietips før alle andre

Som abonnent kan du komme på forkant med aktie-markedet og få de bedste aktietips fra Penge & Privatøkonomi før alle andre. I hvert nummer af bladet anbefaler Penge & Privatøkonomis anerkendte investeringseksperter, bl.a. Jørgen Rasmussen, aktier, som er værd at investere i. Og disse anbefalinger har du nu chancen for at læse her på Penge.dk – og få pr. mail hver måned – allerede om lørdagen før bladet udkommer.

Som abonnent på Penge & Privatøkonomi kan du læse aktie-anbefalingerne fra Penge & Privatøkonomi i fuld længde, mens andre får en forkortet version i de første 14 dage efter udgivelsen.

Læs Penge & Privatøkonomis aktiefokus
Tilmeld dig vores gratis nyhedsbreve her

 

Lav et nemt årsbudget

Få styr på din økonomi med Penge & Privatøkonomis årsbudget. Som abonnent kan du frit hente et komplet Excelark, der hurtigt kan give dig overblik over dit budget.
Hent vores budgetark

Rabatter hos vores samarbejdspartnere

Vil du vide præcist, hvor meget DU kan spare ved at skifte til en bestemt bank? Så har du en kontant fordel som abonnent på Penge & Privatøkonomi. Vi har bl.a. forhandlet os frem til abonnements-rabatter på MyBankers “skift bank”-service, samt MyBankers pengeauktion.
Læs mere om “Skift Bank”-servicen
Læs mere om penge-auktionen


 

Få et godt tilbud


Lige nu kan du spare op til 65 % på et årsabonnement på Penge & Privatøkonomi.

Og husk, at du i hvert nummer af bladet finder masser af råd, tips og analyser, der sætter dig i stand til at tjene og spare tusindvis af kroner. Det kan blive dit livs bedste investering.
Se tilbuddet her


[emediate]

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display