Forbudte Penge

STORT TEMA - TØR DU SNYDE? Fup og svindel. Skruppelløse investeringer. Lidt sort arbejde - for det gør alle andre jo og hvorfor så ikke dig? Hvis din samvittighed holder fri, og nerverne kan tåle det, er der mange penge at hente ved at snyde lidt på samfundets vægt ... Se, hvor danskernes grænse går ved forsikringssvindel, skattesnyd, sort arbejde og amoralske aktier.

GENERELT

Det er så utroligt nemt at skrive lidt mere på listen over, hvad tyven snuppede. Og hvis din iPhone blev taget af en lommetyv og ikke tabt i vandet, så er der en splinterny på vej. Forsikringssvindel er en af de letteste måder at snyde på – og der er nok at se til i bedrageriafdelingen hos landets største forsikringsselskab Tryg, hvor vi har kigget bag kulisserne.

Er du nummer otte i køen nede hos bageren? Så er der statistisk set en forsikringssvindler i færd med at købe morgenbrød. 12,5 procent af os indrømmer nemlig, at vi på en eller anden måde har snydt vores forsikringsselskab. Det viser en undersøgelse fra brancheorganisationen Forsikring og Pension, som også fortæller, at det særligt er bil- og indboforsikringerne, der bliver snydt med ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Cxense Display