Find støtte til din idé

STORT TEMA OM IVÆRKSÆTTERE: Er du selvstændig, behøver du ikke være så selvstændig, at du står helt alene. Markedet vrimler med hjælpere til både finansiering og rådgivning. Penge & Privatøkonomi viser vej til otte af de vigtigste.

GENERELT

DVCA
De fire bogstaverer forkortelsen for brancheorganisationen for venture og kapitalfonde, og her skydes der penge i lovende virksomheder med en del af ejerskabet i dit firma. Organisationens hjemmeside indeholder en dedikeret sektion til iværksættere på jagt efter kapital. Her kan du blandt andet indtaste branche, geografi og investeringsbehov, og så foreslår søgemaskinen de mest oplagte kapitalfonde at gå til.

Udbytte: Kapital

Videnpiloter
Har din virksomhed mindst to ansatte, er Videnpiloter aktuelt for dig. Styrelsen for Forskning og Innovation står bag tilbuddet, som giver et tilskud på op til 12.500 kroner om måneden til en højtuddannets løn i 6 til 12 måneder. Kravet er, at den højtuddannede skal gennemføre et konkret udviklingsprojekt. Sidste år fik 266 virksomheder tilskud fra Videnpiloter. En stor stigning siden 2010.

Udbytte: Løntilskud

...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Cxense Display