Find pensionens oversete guldkorn

STORT TEMA OM PENSION: Her er alle de ofte oversete muligheder, som din pensionsopsparing kan give dig. Der er mange penge at tjene ved at træffe de rigtige og kloge valg i god tid.

GENERELT

Opsparing til pension er centralt for din privatøkonomi – både når du sparer op, og når pengene skal bruges. Lovgiverne har over de senere år ændret vilkårene, hvilket har åbnet for nye muligheder. Tendensen er klar: Det kan i mindre og mindre grad betale sig for dig at spare op til pension i skattebegunstigede pensionsordninger, og du bør i stedet spare mere op i fri midler – enten i værdipapirer eller ved afdrag på gæld. Men skattebegunstiget pensionsopsparing har stadig fordele. De er bare sværere at finde. Derfor har Penge & Privatøkonomi allieret sig med tre af landets førende pensionseksperter, der over de kommende sider viser, hvor du skal lede efter pensionens oversete muligheder ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display