Find de skjulte job

Søger du et nyt job, er det ikke længere nok kun at tjekke jobopslag. Der kan gå lang tid, før den rigtige stilling dukker op, hvis den nogensinde gør det. Udvid i stedet dine jagtmarker ved at følge en erfaren headhunters fem alternative metoder.

GENERELT

Vejen til et nyt job går ofte uden om det klassiske stillingsopslag. En undersøgelse fra fagforeningen Djøf har vist, at over halvdelen af alle job bliver besat via netværk, hvilket gør det svært at komme i betragtning, medmindre du kender de rette mennesker. Men ifølge headhunter Alice Sabroe, direktør i firmaet Sabroe Selection, er der gode muligheder for selv at gå på jobjagt.

»Du kan vinde vigtigt terræn ved at sætte dig i en position, hvor du enten selv er med til at skabe et nyt job eller er så kvalificeret, at det ikke giver mening for virksomheden at skulle i gang med en søgeproces efter kandidater,« siger hun ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display