Familiens store pristjek

TEMA OM AT SPARE SIG RIG: Betaler du for meget for dit huslån, din telefonregning eller din ulykkesforsikring? Find svaret i Penge & Privatøkonomis pristjek, hvor vi har samlet 14 af de mest almindelige udgiftsposter i økonomien og fundet de billigste løsninger for en familie på 4.

GENERELT

Udgifterne til at holde taget over hovedet er med afstand den største for
de fleste familier. Netop derfor er der store beløb at spare, hvis du ser
dig godt for, når du vælger boliglån og indboforsikring.

Boliglån
Familien optager et boliglån på 500.000 kroner til restfinansiering af deres bolig, som de har købt for tre millioner kroner. Familien betaler markedsprisen 6,88 procent for banklånet. Det dyreste lån af den type koster 9,55 procent i årlig rente hos Danske Bank, mens familien sparer over 5.500 kroner om året på at skifte til BRFkredits billigste lån. Omkostningerne ved et sådant bankskifte løber op i etableringsomkostninger på det nye lån på op til 10.000 kroner. Men udgiften udgør kun en mindre del af den samlede besparelse, der over 20 år løber op i næsten 115.000 kroner ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

 

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display