Få tjekket din pension

Penge & Privatøkonomi søger læsere, der står over for at skulle vælge mellem deres nuværende garanterede pensionsordning og en pension med markedsrente.

GENERELT

Penge & Privatøkonomi bringer efter sommerferien en større artikel omkring pension. Her er omdrejningspunktet, om du skal skifte fra de traditionelle garanterede pensioner til markedsrente, som er meget aktuelt i øjeblikket. Altså  om du bør gå fra et sikkert, men lavt garanteret afkast til et mere usikkert markedsafkast.

Har du fået sådan et tilbud fra dit pensionsselskab, hører vi gerne fra dig. Det samme gælder, hvis du i dag har en garanteret pension - for så er der god mulighed for, at du snart får et brev fra dit pensionsselskab.

Penge & Privatøkonomi tilbyder den udvalgte læser en vurdering af, hvad du skal gøre i dit specifikke tilfælde. Vurderingen bliver offentliggjort i Penge & Privatøkonomi sammen med et billede af dig. Alt, du skal gøre for at komme i betragtning, er at skrive et par ord til journalist Carsten Vitoft på email: carstenvitoft@gmail.com.

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display