Få din pension i topform hele livet

Pensionsopsparingen er nok den største enkelte investering i dit liv, og med vores guide får du styr på de store linjer i din pension gennem alle livets faser.

GENERELT

De fleste synes, pension er kedeligt, kompliceret og fjernt. De fleste får derfor heller ikke gjort noget ved pensionen, før det er for sent. Men det er de små justeringer, du foretager gennem hele livet, der har de største effekter på din pension. Og husk, at du aldrig kan se på pension isoleret. Det handler om hele din privatøkonomi. Om opsparing i dit hus, din lønindkomst og dine udgifter. Pension skal ses samlet, så du får gjort de rigtige ting med din økonomi og pension på de rigtige tidspunkter.

Lytter du til pensionsselskaberne, hedder det ofte, at danskerne sparer for lidt op til pension. De har vist aldrig sagt, at vi sparer for meget op. For det er dejligt at passe på alle vores pensionskroner. Det tjener banker og pensionsselskaber mange penge på.

Penge & Privatøkonomi giver på de følgende sider gode råd om, hvornår du skal spare op, hvornår du skal afdrage gæld, og hvilke forsikringer der er vigtige hvornår ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display