Et netværk, hvor du giver og får

BNI er netværket for dig, der søger nye kunder og mere omsætning i din forretning. Forvent ikke læring og ny viden.

GENERELT

BNI er et giv og få-netværk, og som medlem af netværket fungerer du som ambassadør for de andre medlemmer. Fokus er udelukkende på at skabe mere omsætning. Det sker gennem referencer og omtale, som medlemmerne giver hinanden, og ideen er, at du, ved at skabe kontakter for andre, får goodwill omkring dig selv og din virksomhed og på den måde får gode referencer igen. Penge & Privatøkonomi giver dig her et overblik over BNI – hvordan du bliver medlem, hvad du får ud af det og meget mere.

Hvor mange er medlem?
BNI har godt 1.000 medlemmer, som er delt ind i mindre grupper på 24 personer i gennemsnit. Der må være op til 40 personer i hver gruppe, og til hvert møde kommer typisk 15-20 gæster.

Hvad koster det?
6.300 kroner for et årligt medlem-skab. Indmeldelsesafgiften er på 1.000 kroner. Derudover skal du lægge 100-150 kroner pr. møde for morgenmad og lokaler.

Hvad får du for pengene? ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display