Et ægte par iværksættere

Grillaftener med hele firmaet i baghaven, men også udfordringer med at kunne holde fri med hinanden. Jan og Betina Nymann har sammen startet den succesfulde forretning Thaiaway. Læs her, hvor stærkt det er at opleve en stor succes sammen med sin ægtefælle - og hvad det kræver.

GENERELT

Set i bakspejlet var det et heldigt tilfælde, der gjorde, at Betina og Jan Nymann i dag har en succesfuld forretning og samtidig et harmonisk familieliv. For helt grundlæggende overholdt de – uden at vide det – de uskrevne regler for pariværksættere. De var begge enige om konceptet, og de havde de kompetencer, der skal til.

Ideen kom, da parret flere gange havde besøgt thai-restauranter i København og bemærket, hvor stor en andel af kunderne der tog maden med hjem. De blev begge opsatte på ideen om thailandsk takeway, og derfor skulle ingen af dem overtale den anden til at starte, for de brændte begge to for at komme i gang. Men banken ville ikke finansiere projektet, uden at de havde et job ved siden af, så de første fire måneder stod den derfor på rengøring både før og efter forretningens åbningstid ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Cxense Display