Det' dyrt at have børn

1,5 millioner kroner koster det at have et barn i 18 år. Små børn koster mindst. Teenagere mest. Og fraflyttede børn ... ja, de koster også. Få styr på budgettet ved at lære arvingerne om økonomi helt fra småbarnsben.

GENERELT

Man kunne tro, at det lille barn er dyrere i drift end det store. Vuggestueplads, bleer, barnevogn, seng, højstol og alt det tøj, som det lille barn vokser fra med rekordfart, er jo ikke gratis. Men forældre til småbørn må belave sig på, at det bliver dyrere med årene. Lige indtil barnets 18-års alder, hvor det brat bliver billigere igen, når den unge selv begynder at tjene penge eller får SU. Dog viser nye tal, at danske forældre fortsat er meget rundhåndede over for deres børn, selv om de på papiret er voksne. Og sågar er flyttet hjemmefra. Økonomisk rådgiver Susanne Arvad kigger her over skuldrene på to familiers budgetter og råder dem begge til at gøre det, hun også altid selv har gjort – givet børnene ansvar for egne penge og gode økonomiske vaner ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display