Derfor skal du abonnere på Penge & Privatøkonomi

I det kommende nummer af Penge & Privatøkonomi får den store guide til, hvordan du spreder dine aktier. Derudover finder du masser af tips fra landets bedste eksperter generelt til din privatøkonomi.

GENERELT

Klik her og se vores mange velkomsttilbud


Penge & Privatøkonomi er altid spækket med de bedste tips fra landets bedste eksperter. Derudover får du brugbare værktøjer til dine investeringer, svar på dine pensionsspørgsmål, råd om de nyeste tendenser inden for din boligøkonomi og meget meget mere.

I den næste udgave kan du glæde dig til:

Stor guide: Spred dine aktier
Lær, hvordan du spreder dine frie midler eller indholdet i dit pensionsdepot optimalt. Lad eksperterne guide dig til, hvordan du får mindst mulig risiko og størst chance for at ramme de store vindere.

Vælg et kombilån til din bolig
Er du usikker på, om renten stiger eller falder på den lange bane? Glem alle bekymringerne, og spil på begge heste ved at vælge et fastforrentet- og et variabelt forrentet lån.

Sådan flytter du din pension
Ring efter flyttebilen til din pension, og flyt dine opsparede midler til et sted, hvor de yngler mest og koster mindst at opbevare.

Minimér værditabet på din bil
Få fem konkrete råd til, hvilken type bil du skal købe, hvis du vil tabe mindst muligt på den lange bane.

Sats ekstra på Børsen
Mød en garvet investor med masser af is i maven, som ikke er bange for at geare sine investeringer - og har tjent styrtende på det. Lær at gøre ham kunsten efter på tre forskellige måder med hver deres risiko.

Kampen mellem David og Goliath
Kom med til kamppladsen, når tre små succesfulde iværksættere møder branchens store aktører, og få gode råd til at gøre dem kunsten efter.

5 aktier med valutagevinst
Når dollaren stiger, tjener Novo Nordisk ekstra penge, mens Carlsberg taber, når rublen falder. Få et indblik i valutaens svingende konsekvenser og fem aktier med potentiale.

Sælg huset og køb en lejlighed
Mød parret, der har byttet hus og have med lejlighed og sommerhus. Tjek, hvordan de får regnestykket til at gå op, og hvordan livet former sig, når børnene flyver fra reden.

Tredobbelt eksperttjek af familie
Tre eksperter inden for bolig, pension og skat finkæmmer en families private finanser og finder guld på flere fronter - se, hvor de glimtende guldkorn i familiens økonomi gemmer sig.


Du kan læse meget mere i det nye nummer af Penge & Privatøkonomi, som udkommer 28. maj. Hvis du ikke allerede er abonnent, har vi helt sikkert et godt velkomsttilbud til dig. Klik her og læs mere. 

 

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display