Den vigtigste forsikring i dit liv

Mister du evnen til at arbejde, afhænger resten af dit liv af, om du har tegnet en forsikring ved tab af erhvervsevne. Det glemmer mange. Tjek vores guide.

GENERELT

Om du er tømrer eller investeringsrådgiver, er ikke afgørende. Alle kan komme ud for en ulykke eller blive ramt af en sygdom, som gør, at de pludselig ikke længere kan møde op på det arbejde, som betaler huset, bilen og børnenes blokfløjtetimer.

Måske vil du modtage sygedagpenge eller førtidspension, hvis du ikke kan arbejde i en periode eller resten af dit liv, men det er ingen fest. Er du heldig, når du op på en bruttoindkomst omkring 200.000 kroner årligt.

Løsningen er heldigvis enkel, men desværre stærkt overset: Tegner du en såkaldt forsikring ved tab af erhvervsevne, kan du sikre dig selv en fornuftig indkomst de næste mange år – typisk indtil du når pensionsalderen ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display