Den perfekte livrente i din situation

Valget af den ideelle livrente afhænger af, hvor sundt du lever, om du er single, og om du har børn.

GENERELT

Et væddemål mod dit pensionsselskab. En lotteriseddel. Den for­ nuftige pension, der sikrer dig resten af livet...
 
Kært barn har mange navne, når pensionseksperterne beskriver fordele og ulemper ved at spare op i en livrente. Men uanset hvad er det svært at komme uden om livrenten, da en ratepension kun giver fradrag op til 50.000 kroner årligt. Vil du spare mere op til pension med fradrag i topskatten, er livrenten eneste mulighed.
 
Samtidig lever danskerne længere og længere, så også af den grund er det klogt at spare op til en pension, der giver udbeta­linger, så længe du lever. Men det kræver lidt mental overvindelse at spare op og vide, at hvis du dør tidligt, får dine arvinger ikke gavn af pengene. Livrente er en solidarisk opsparing. Dem, der lever kortere end gennemsnittet, betaler til dem, der lever længere end gennemsnittet – og derfor har livrenter ikke været specielt populære ...
 
Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display