De små net til sikkerhed

De rette forsikringer fungerer som små sikkerhedsnet for dine børn. Se, hvilke ordninger du skal have til dit barn fra nul til flytte hjemmefra- alderen.

GENERELT

Din indboforsikring dækker, hvis dit barns iPad bliver stjålet. Til gengæld er de små ikke dækket ved uheld i børnehaver og skoler, medmindre du selv har tegnet en separat børneulykkesforsikring – men er dit barn under tre år, kommer det med under din forsikring. Forvirret? Ja, så er du næppe den eneste, og forvirring over dine børns forsikringer stopper forresten ikke bare, fordi de flytter hjemmefra.

Penge & Privatøkonomi hjælper dig derfor her med at finde frem til, hvilke forsikringer du i virkeligheden har brug for i de forskellige faser af dit barns liv. Følger du oversigten, er du også sikker på, at du ikke falder i fælden med at købe flere forsikringer, som i bund og grund dækker det samme ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display