Brilleabe med vilje

Brillekongen Henrik Ørgreen har kæmpet sig fra millionunderskud til international anerkendelse og profit. Stort interview om hans iværksætterliv.

GENERELT

Henrik Ørgreen står midt på ­gaden og flytter et pizzeria med tankerne. Han måler det gule hus med øjnene og fortæller, at det er blevet ­bygget i porten ind til hans gamle gård. Så styrter han hen ad gaden til den næste port, endnu intakt, og gennem åbningen for at vise, hvor det allerførste firma lå - og lejligheden, hvor han boede. Hele kvarteret er en tidskapsel af minder fra dengang, det hele begyndte. Henrik Ørgreen er på byvandring gennem København og optrevler undervejs sin egen karriere. Synet af hans gamle lejlighed har vækket det fortællergen, som falder ham så let, og historierne strømmer ud, mens han utålmodigt sætter i bevægelse igen. Vi skal videre ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Cxense Display