Bliv din egen vinimportør

Danmark har mere end 1.000 vinimportører - de fleste af dem private entusiaster. Mød en af dem, og få guiden til at gøre det selv.

GENERELT

Garagen gør det ud for lager, vinene er fundet på ferierne i Rhône og Alsace, og kunderne består af familie, venner og kolleger. Verup Vin i Gentofte er indbegrebet af en garageimportør. Efter i mange år at have fyldt bilen med vin på vej hjem fra ferie, besluttede Henrik og Lise Verup i efteråret 2012 at tage vinimporten et ekstra skridt.
 »Vi syntes, det var dejligt at have vine på lager, som vi kendte fra vores ferier, men oplevede også, at visse vine ikke havde godt af den lange biltur i en sommerhed bil,« fortæller 48 årige Henrik Verup, der arbejder som itkonsulent i eget firma. Derfor lavede familien Verup en aftale med det lokale kooperativ i Vinsobres i det sydlige Rhône om, at de kunne samle vin fra flere af områdets producenter og få dem sendt til Danmark på en palle ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display