Bliv din bankrådgivers favorit og få bedre lån

Dit forhold til bankrådgiveren spiller en stor rolle for, hvor gode handler du kan gøre med din bank. Men pas på med at komme for tæt. Bankrådgiveren må aldrig blive en decideret ven.

GENERELT

Din bankrådgiver er ligesom en dørmand. Det er ham, du skal forbi for at få adgang til bankens indre, hvor der venter lån, investeringer og rådgivning. Behandler du dør­manden godt, får du lettere og bedre adgang til bankens produkter, end hvis du ikke plejer din relation til din rådgiver.

»Gevinsten er, at man får produkterne i banken billigere. Og de renter, som banken tilbyder, kan også blive mere fordelagtige for kunden,« siger ekspert i finansiel forbrugeradfærd Jesper Bo Jensen, der til daglig er direktør i den private organisation Fremforsk, Center for fremtidsforsking.

Det giver altså kontante fordele at få en positiv relation til din bankrådgiver. Den letteste måde at gøre det på er at komme til de aftalte møder og undgå at overtrække dine konti. Derudover er det en god ide at være gift. Ved at have en ægtefælle mindsker du nemlig risikoen for, at husstanden får revet tæppet væk under økonomien ved arbejdsløshed ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display