Asger Jensby er gået rabundus

Kurator i boet efter IT Factory har mistet tilliden til den tidligere bestyrelsesformand, der ikke vil tale.

GENERELT

Tidligere IT Factory-direktør Stein Bagger sidder allerede bag tremmer – og nu er nedturen for IT Factorys tidligere bestyrelsesformand Asger Jensby også en realitet.

Han er nemlig blevet erklæret konkurs, skriver Børsen.

Det sker, fordi Boris Frederiksen, der er kurator på boet efter IT Factory, har mistet tilliden til, at Asger Jensby vil komme med fyldestgørende oplysninger om Jensbys formue. Det har ført til, at den norske skifteret i Kongsvinger erklærede Jensby personlig konkurs.

Det skriver Børsen.

“Det materiale, vi har gennemgået, gør, at vi nu mener, der er behov for en mere autoriseret undersøgelse af, hvad Asger Jensby har haft, hvad der er blevet brugt og til hvad. Hvad er der tilbage, og hvad burde der være tilbage,” lyder det fra Boris Frederiksen hos kammeradvokaten.

Og han er også kurator på selskabet Agios United, som Stein Bagger og Allan Vestergaard ejede noget af IT Factory igennem.

Agios United lånte i sin tid cirka 30 millioner kroner til Asger Jensby, som Boris Frederiksen heller ikke kan få retur.

“Kan man ikke få sit tilgodehavende, vil man gerne vide lidt om debitors økonomi, men det har vi ikke kunnet få hverken dialog eller meningsfyldte oplysninger om, og vi synes, det er relevant at finde ud af, hvad Asger Jensby ejer, og hvad han ikke ejer,” siger kuratoren til Børsen.

Det er ifølge avisen især Asger Jensbys salg af sin millionvilla i Kongsvinger, der har fået Boris Frederiksen til at rynke brynene.

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display