Aktieskole 3: Få en vinderstrategi

Denne aktieskole giver dig et dybere indblik i handlen med aktier, så du bliver en endnu bedre strateg på aktiemarkedet.

GENERELT


“Aktieskolen 3” er kun for abonnenter. Log ind via felterne i toppen af siden.

1. Lektion – Pyramiden holder styr på dine aktier

Vil du opbygge en portefølje med succes, er det altafgørende at holde styr på din risiko. I første lektion af denne aktieskole om investeringsstrategier beskriver vi pyramiden, der regulerer din risiko.
Hent Afsnit 1.

2. Lektion – Følg de økonomiske konjunkturer, og få et forspring

Det er af stor betydning at tolke de økonomiske konjunkturer korrekt, når man investerer i aktier. I dette afsnit af aktieskolen forklarer vi, hvordan du kan vende konjunkturforløbet til din fordel og øge dit samlede afkast.
Hent Afsnit 2.

3. Lektion – De bedste strategier, når aktiekurserne falder

Alt for mange investorer bliver overrasket, når aktiemarkederne falder. Men det er livets gang. Læs her, hvordan du beskytter din formue og måske oven i købet forøger den ved kursfald.
Hent Afsnit 3.

4. Lektion – Value-investorer går efter det skjulte guld

Strategien med at investere i såkaldte valueselskaber kræver en del hjemmearbejde, men arbejdet belønnes som regel i rigt mål.
Hent Afsnit 4.

5. Lektion – En strategi med gigantisk potentiale

Vækst-investoren satser på selskaber med høj årlig vækst. Mange af dem der findes indenfor it og biotek, men også andre brancher rummer aktier med imponerende vækstrater.
Hent Afsnit 5.

6. Lektion – Aktiv eller passiv strategi – det svære valg!

For mange private investorer kan det betale sig at gå bevidst efter at skygge et aktieindeks frem for at forsøge at skabe et merafkast. Det lykkes nemlig for de færreste.
Hent Afsnit 6.

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display