Aktiehandel for begyndere

I "Aktiehandel for begyndere" gennemgår vi de basale elementer du skal kende, når du som begynder skal til at handle aktier.

GENERELT


“Aktiehandel for begyndere” er kun for abonnenter. Log ind via felterne i toppen af siden.

1. Lektion – Introduktion til aktiehandel

Overvejer du at investere i aktier, så skal du først og fremmest erkende, at det vil gå galt for det vil det på et tidspunkt. Du bliver dog bedre til at handle aktier med tiden, og du skal derfor sørge for, at din erfaring ikke bliver alt for dyrekøbt.
Hent afsnit 1.

2. Lektion – Teknisk Analyse for begyndere

Mange private investorer og finansanalytikere især i USA benytter sig af metoden teknisk analyse til at vurdere aktier. I dette afsnit af aktieskolen giver vi indblik i fænomenet.
Hent afsnit 2.

3. lektion – Risikomomenter i aktier.

Inden man investerer i aktier, skal man gøre sig klart, hvor stor en risiko man vil løbe – og hvor farerne lurer. Vi gennemgår nogle af de typiske trusler mod din investering.
Hent afsnit 3.

4. Lektion – Hvis du vil handle aktier i udlandet

Private, danske investorer køber stadig flere udenlandske aktier, og det er på mange måder en rigtig god idé. Vi gennemgår mulighederne og farerne.
Hent afsnit 4.

5. Lektion – Investeringsbeviser fra bunden af

Der er over 800 mia. kroner placeret i investeringsbeviser. I denne måneds aktieskole kigger vi nærmere på forenin gerne, der både er udskældte, men også særdeles populære.
Hent afsnit 5.

6. Lektion – Sådan bliver dine aktier beskattet

For godt et år siden blev reglerne for beskatning af aktiegevinster gjort lettere at forstå, men helt ukomplicerede er de dog ikke. I sidste afsnit af aktieskolen gennemgår vi skattereglerne for noterede og unoterede aktier.
Hent afsnit 6.

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display