6 skønne hvidvine

GENERELT

Eser Riesling Trocken No. 1 2012
Vinmarkerne i Rheingau ligger på de sydvendte skråninger langs Rhinen, hvor druerne bliver mere modne end i Mosel og giver blødere, fyldigere vine. Denne riesling fra Weingut Eser er en glimrende introduktion til Rheingau - let tilgængelig og bredt anvendelig til mad eller som et køligt glas på terrassen. Til normalprisen et det et rigtigt godt køb, men netop nu kan den fås på tilbud til blot 80 kroner ved køb af seks flasker.

Vores pris-vurdering: 157 kr.
Virkelig pris: 100 kr.
Forhandler: Skjold-burde.dk


Schloss Lieser Riesling SL 2012
Mosel er blandt de smukkeste vinområder i verden med vin- marker på frygtindgydende stejle skråninger, der rejser sig langs den konstant bugtende flod. Hoved- druen er riesling, der her giver nogle af de mest elegante hvidvine. Schloss Lieser tilhører områdets elite, og topvinene sælges for flere tusinde kroner flasken, men selv slottets billigste vin, SL, holder et højt niveau og er indbegrebet af liflig, læskende Mosel.

Vores pris-vurdering: 146 kr.
Virkelig pris: 99 kr.
Kan købes hos: Domainebrandis.dk

Pfalz grænser op til Alsace i Frankrig, og vinene kan minde om hinanden, ofte knastørre med god fylde. Bassermann-Jordan er blandt områdets store, gamle vinhuse, grundlagt i 1718, og arbejder i dag efter biodynamiske metoder. Husets Deidesheimer Kieselberg Riesling er en klassisk madvin, der sidder lige i skabet og til prisen er mere end godkendt. Et aktuelt tilbud på 100 kroner ved køb af to flasker gør den til et decideret fund.

 

 


Vores pris-vurdering:
Virkelig pris:

Kan købes hos:

 

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display