Lars kan læne sig tilbage og se sin opsparing vokse med 90.000 kr. hvert år de næste 20 år – hans strategi er simpel

Hvert år øger Lars sin opsparing på 1 mio. kr. med 9 pct. – uanset hvordan aktie- og obligationsmarkedet udvikler sig. År efter år får han i gennemsnit udbetalt udbytter på 90.000 kr., og dermed er hans opsparing efter 20 år vokset til 2,79 mio. kr. Er du nysgerrig på hans kilde til de stabile udbytter?

Annonce

GENERELT

Lars lader solen gøre arbejdet

Uanset om aktiemarkedet går op eller ned, vil solen altid skinne. Endda så meget at jorden på bare halvanden time modtager energi nok fra solens stråler til at dække verdens energibehov i et helt år. Det udnytter Lars. Og mens han bidrager til den grønne omlægning, øger han sin private opsparing med 9 pct. om året. 

 

Bestil materiale, der beskriver, hvordan Lars gør

 

Politikerne bakker op om investeringsformen

Lars er ikke den eneste, der har fået øjnene op for verdens mest effektive energikilde. Omstillingen fra fossile brændstoffer til vedvarende energi står højt på den politiske dagsorden i Europa. Det betyder, at kæmpe arealer lige nu bebygges med solcelleparker, som skal medvirke til at nedbringe brugen af fossile brændstoffer. 

For hver krone, vi ikke investerer i grøn energi frem mod 2020, vil prisen for at kompensere for det forøgede Co2-udslip være fem gange så høj efter 2020, ifølge The National Energy Agency. Politikkerne er opsatte på at fremskynde omstillingen, og derfor garanterer en række lande i Europa en fast afregningspris på den strøm, der produceres via solcelleparker.

Den politiske tro på solenergi skyldes i høj grad, at solindstrålingen historisk set er stabil. Over en årrække afviger den kun med 2,5 pct., og derudover betragtes solcelleteknologien som gennemtestet og sikker.

Lars har kigget på de store spillere

Da Lars skulle finde et sted at placere sine frie midler, kiggede han på de store spillere, som i disse år har held med at finde alternativer til de historisk dyre aktier og obligationer med minimalt afkast. Det forudsigelige cash flow fra solcelleparker er blevet en darling blandt de institutionelle investorer. F.eks. investerer pensionskasserne lige nu massivt i grøn energi, og samlet set har de 366 mia. kr. placeret i alternative investeringer. Alene sidste år øgede de eksponeringen i alternativer med 56 mia. kr. Det er et rekordbeløb på ét år.

Lars ville gerne ind på det samme marked og have del i stabile afkast med høj sikkerhed fra solcelleparker. Via aktieprojektet Obton Solenergi Balance er det med en investering fra 750.000 kr. muligt for ham og andre investorer at få adgang til de store spilleres fordele ved investeringsformen.

Efter nøje at have undersøgt projektet, peger Lars selv på en række faktorer, som tilsammen gjorde, at han investerede 1 mio. kr. i Obton Solenergi Balance:

 

Økonomisk gevinst:

  • Jeg får løbende udbytter på 9 pct. i gennemsnit svarende til 90.000 kr. årligt
  • Jeg får et solidt afkast, som er uafhængigt af aktier og obligationer
  • Jeg får et stærkt supplement til min nuværende pensionsordning
  • Jeg spreder min investering på solcelleparker i forskellige lande
  • Jeg øger over 20 år min opsparing fra 1 mio. kr. til 2,79 mio. kr.

 

Miljømæssig gevinst:

  • Jeg producerer grøn strøm svarende til det årlige energiforbrug i 60-70 husstande
  • Jeg sparer miljøet for Co2-udslip svarende til udledningen fra 80-90 personbiler
  • Jeg bidrager til at fremskynde omstillingen fra fossile brændstoffer til grøn energi

 

De første udbytter er allerede udbetalt til flere hundrede investorer

Obton Solenergi Balance bygger på et gennemtestet koncept, der primo 2016 blev fuldtegnet af 230 investorer med en total aktivsum på over 1 mia. kr. Projektet har levet op til alle forudsætningerne, og investorerne har planmæssigt modtaget første udbytte i maj 2016.

 

Vil du lære mere om projektet og dine fordele? Bestil materiale her.

 

NB: Lars er en af Obtons 2000 investorer – af hensyn til fortrolighed, er hans rigtige navn dog et andet.

 

Obton er et dansk investeringshus med speciale i at skabe højt og stabilt afkast gennem grønne investeringer i solcelleparker og vindmøller.

Siden 2006 har vi skabt positive resultater for vores investorer ved at lokalisere og udvælge investeringsprojekter med stabile cash flows, som er uafhængige af aktie- og obligationsmarkedet.

I dag har Obton 7 mia. kr. under forvaltning på vegne af mere end 2000 investorer. Derudover er Obton Danmarks største udbyder af investeringer i solenergi med over 300 solcelleparker under administration.

 

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display