Vær topforsikret gennem hele livet

Forsikring er noget, vi køber og glemmer, indtil uheldet er ude. Men du skal have forskellige forsikringer gennem alle livets faser. Brug overblikket her som rettesnor.

FORSIKRING

Hvornår skal børnene have deres egne forsikringer? Skal du selv have en livsforsikring eller en ulykkesforsikring? Og hvilke forsikringer er gode i alderdommen? Det kan de færreste af os give et bare nogenlunde præcist svar på.

Men vores behov ændrer sig i takt med, at vi bliver ældre. At vi køber bolig og stifter familie. Børn laver ulykker, der truer vores formue. Voksne beskytter formuen mod uheld. Ældre beskytter både formue og helbred. Derfor er det vigtigt at tegne de rigtige forsikringer på de rigtige tidspunkter. Penge & Privatøkonomi giver her et overblik og gode tips til, hvad du skal forsikre dig mod i livets forskellige faser ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags