Sådan sikrer du både din familie og dit firma

Hvis du ejer eget firma, er det en god idé at få det juridiske på plads, så din familie f.eks. er sikret ved en eventuel konkurs. Få gode råd til at sikre både din familie og firma i en ny guide fra stor advokatkæde.

  Foto: Advodan  

FORSIKRING

Advodan har udgivet en e-bog, som du få tilsendt gratis til din mail fra advokatkædens hjemmeside. I guiden får du tre konkrete tips til at fremtidssikre din familie og dit firma.

Guiden giver svar på, hvordan du og din samlever opretter en ægtepagt, hvordan du sikrer din familie i tilfælde af konkurs, og hvordan du giver dine ønsker for virksomheden videre til næste generation.

”Bliver én i ejerkredsen f.eks. skilt, skal ekskonen måske have halvdelen af forretningen. Omvendt kan en konkurs gå hårdt ud over kone og børn, der kan miste hus og bil,” siger Advodan-advokat Mie Rahbek Thomsen.

”Selvom det kan være svært at tale om økonomi og jura med sin familie, anbefaler vi, at man ser det som en praktisk sikkerhedsforanstaltning – lige som en forsikring”.

Guiden er en del af en større online portal, hvor du som virksomhedsejer gratis kan hente viden og konkrete værktøjer til at drive din forretning. Du kan f.eks. teste, hvor juridisk sikker din forretning er og få et overblik over selskabsformer.

Tags

Anbefalede artikler