Få den bedste forsikring til skiferien

Dit blå sygesikringsbevis dækker ikke alle dine udgifter, hvis du komme til skade på de europæiske skipister.

  Foto: istockphoto.com  

FORSIKRING

Det gælder om at tjekke dine forsikringer grundigt, før du rammer skipisterne i eksempelvis Sverige, Norge, Østrig eller Frankrig. For selv om du har et blåt sygesikringsbevis og en årsrejseforsikring kan et brækket ben eller en omgang influenza alligevel udløse et stort økonomisk smæk.

Du skal derfor:

Overveje at tegne en abestillingsforsikring

Det sene efterår og vintermånederne er højsæson for influenzaepidemier. Den slags er ikke dækket af din årsrejseforsikring, som udelukkende dækker sygdom og tilskadekomst under din ferie. Du skal i stedet bruge en afbestillingsforsikring. 

Tjekke om din årsrejseforsikring dækker skiløb

Mange årsrejseforsikringer indeholder paragraffer om, at de ikke dækker ekstremsport eller andre former for farlig sport. Her kan forsikringsselskabet have tilføjet skisport. Dækker din årsrejseforsikring ikke, skal du have en tillægsforsikring i forhold til din skiferie.

Undersøge om din indboforsikring dækker i udlandet

De danske forsikringsselskabers indboforsikringer dækker indimellem forskelligt i forhold til skader i udlandet. Du skal derfor undersøge, om dit skiudstyr vil være dækket i tilfælde af tyveri. Både i forhold til tyveri fra bilen og skihytten.   

 

 

 

Tags