Opbevar dine vine korrekt

Hører du til det store flertal, der ikke har en kælder, kan du alligevel opbevare dine vine under fornuftige forhold. Bliv inspireret af Nils Stokholms løsning i køkkenet, og se tre andre muligheder inden for hver deres budget.

FORBRUG

Hovedparten af de vine, der fremstilles i dag, er beregnet til at blive drukket, når du køber dem. Billigere rødvine bliver ikke bedre af at blive gemt, og de fleste hvidvine og roséer smager bedst helt unge. Med så mange gode, drikkeklare vine på hylderne er der så overhovedet mening i at opbevare vin? Svaret afhænger af interesse, smag og forbrug. Køber du for eksempel vin i prisklassen 80-150 kroner, vinder mange af dem ved yderligere lagring i et par år eller mere, hvis du opbevarer dem fornuftigt – og er du til de store vine fra eksempelvis Bordeaux, Bourgogne og Barolo, kræver de ligefrem en del år på langs, før de leverer varen og viser, hvorfor de er så kostbare. Der er også sund økonomi i at have gode vinopbevaringsforhold ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

 

 

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display