Køb motorcykel nu

Vinteren byder på rabatter i 30.000 kroners klassen for fabriksnye modeller og gode priser på de brugte. Så hvis du er på udkig eftermotorcykel, skal der handles nu.

FORBRUG

Motorcykler er en sæsonvare – og i modsætning til biler bestilles de ikke først hjem, når kunden har afgivet en ordre. I stedet køber importørerne hvert forår et antal hjem, svarende til det forventede salg i løbet af sæsonen. Det betyder, at mange lige nu er brændt inde med fabriksnye modeller, som de ikke har fået solgt i løbet af sommerhalvåret.

Her vil forhandlerne faktisk være til at både hugge og stikke i, samtidig med at rabatten kan øges kraftigt med hjælp fra skattevæsenet. For selv om motorcyklen er købt hjem og står med et prisskilt inklusive afgift, så fanger bordet først, når du har underskrevet slutsedlen. Med andre ord – den rabat, du får på motorcyklens pris uden afgift, kan uden videre ganges med i afgifts-beregningen. Leif Skytte, director hos revisions- og rådgivningsvirksomheden PwC, er en af landets førende eksperter på området ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Cxense Display