Køb dit næste ur på auktion

Uret er et stykke mekanik, en god historie og en dyrebar investering - og hvis du har handlet brugt bil, kan du overføre meget af tankegangen, når du køber ur.

FORBRUG

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt armbåndsure i den dyre ende af skalaen er hotte, så prøv at søge på watch record auction. Her kan du blandt andet læse, at verdens dyreste ur solgt på en auktion er et Patek Philippe til 5,6 millioner dollar på en Christies-auktion. Herhjemme er hammerslagsrekorden 590.000 for et af Stein Baggers ure, solgt hos Bruun rasmussen i foråret.

Kristian Haagen er ekstern vurderingssagkyndig hos Bruun Rasmussen og har skrevet fire bøger om armbåndsure, og han anbefaler, at du som nybegynder først researcher på online auktionsmarkedet og derefter tager tilløb til at gøre dit første, solide køb.

»Det kan for eksempel være et omega-ur fra 60’erne – et klassisk ur med en uopslidelighed, som gør det attraktivt til en pris på 2.000-6.000 kroner,« siger han ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display