Klædt på til jobbet

Forskellige brancher har forskellige dress codes. Mød tre mænd og se, hvad de hver især betaler om året for at klæde sig ordentligt på til jobbet.

FORBRUG

Det er på tidligere arbejdspladser enkelte gange blevet påtalt, at man ikke har syntes, at jeg levede helt op til forventningerne med hensyn til dresscoden. Jeg har aldrig været i tvivl om, hvad der blev forventet af mig, men der, hvor jeg har trådt ved siden af, har for eksempel været i opfattelsen af, hvad der er ok at bære på casual friday. Jeg synes, at en t-shirt kan være lige så fin som en polo, men det har vi ikke været enige om. Jeg kan også godt blive lidt provokeret af, at sejlersko er ok, men ikke Converse.

En fredag mødte jeg op i skjorte, chinos og flaskegrønne sko. Det blev påtalt med det samme. Jeg har nok været grænsesøgende nogle gange, men jeg synes også, at advokatbranchen kan sidde lidt fast i nogle stereotype opfattelser af, hvad der er i orden at bære på arbejde. Det giver selvsagt mening, at man skal have præsentabelt tøj på, når man har møder med klienter ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display