Hendes indkøb er som en militær operation

De fleste danskere kan opnå en årlig besparelse på 8.000-10.000 kroner ved at købe mere fokuseret ind. Lær af eksperterne og familien Langbo-Friis.

FORBRUG

Hver torsdag sætter 38-årige Marlene Langbo-Friis kurs mod den lokale Netto. Med sig i tasken har hun en indkøbsliste, der rummer alt, hvad familien skal bruge de næste syv dage: grønt, kød, brød, vaskemiddel, toiletpapir og så videre. Fra hun træder igennem glasdørene, følger hun en nøje tilrettelagt plan. Listens rækkefølge er nemlig tilpasset varernes placering i butikken: først grønt, så tørvarer, så kød og så videre.

»Det er ligesom et kort, jeg følger. Når jeg køber ind til en hel uge, er det jo rigtig meget, jeg skal have, og det gør hele operationen meget nemmere, at jeg ikke skal hoppe frem og tilbage mellem de forskellige hylder,« fortæller Marlene.

Hjemmefra har Marlene, der er på orlov med sit yngste barn og står for alle familiens indkøb, planlagt turen nøje. »Inden jeg køber ind, har jeg lavet en madplan, som nærmest er helt fascistisk. Vi har altid to køddage, to fiskedage, to grøntsagsdage og til slut én restedag,« siger hun ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Cxense Display