Få poolen for dig selv

Lejer du din egen feriebolig sydpå og arrangerer sommerferien selv, slipper du ikke blot for horderne af turister, men kan i bedste fald også holde ferie til priser, som charterselskaberne ikke kan konkurrence med.

FORBRUG

Hvis du sværger til charterkonceptet med store hoteller, underholdning i døgndrift og all inclusive med fri buffet morgen, middag og aften, så er denne artikel med garanti intet for dig. Men holder du af ro og fred, vil undgå horderne af turister og måske gerne trylle med de lokale råvarer i dit eget køkken, så kan du med fordel planlægge sommerferien selv og gå på jagt efter de private feriehuse og lejligheder, som ikke findes i rejsebureauernes kataloger.

Det kræver lidt mere arbejde selv at booke flyrejsen og indlogeringen, men belønningen kommer i form af en anderledes og i mange tilfælde også billigere ferie. Her får du Penge & Privatøkonomis guide til, hvordan du kommer i gang ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display